Skal du med på Påskekursus?

I dollarens tegn Egemosens Påskekursus 2012

Så er det snart Påske, og traditionen tro inviteres alle spejdere i Troppen til at deltage i Egemosens Påskekursus. Det kan klart anbefales at deltage da dette er et af de bedste patruljekursus der udbydes. Og kurset er samtidig en god introduktion til den videre kursusforløb for unge i DDS, herunder bl.a. PLan i efterårsferien.

Påskekursus afholdes den 5. – 9. april 2012. Afrejse den 5. april kl. 6.30 fra Rønne og retur i Rønne den 9. april kl. 17.50.

Læs mere her: 2012 Påskekursus Brochure
eller på Egemosens Hjemmeside

Alle deltagerne rejser sammen til Egemose Centret ved Ganløse på Sjælland. Der er ikke voksenledere med, hvorfor patruljelederne er ansvarlige på turen.

Det er den enkelte patrulje, der er ansvarlig for pakning, transport og efterfølgende rengøring af patruljeudstyr og telt. Tropslederne hjælper dog naturligvis med råd og vejledning.

Da der er tale om et kursus, kan vi få kursustilskud og refusion af en del af rejseomkostningerne, hvorfor vi kan tilbyde deltagelse med en egenbetaling på kr. 360 ved tilmelding og betalingen inden den af Troppen fastsatte frist.

Da deltager antallet er begrænset og vi skal bestille billetter til rejse i påskeugen, skal vi have din tilmelding senest onsdag, den 15. februar 2012. Tilmelding sker til mig ved at aflevere kuvert med påført Påskekursus og navn, samt ilagt kr. 360 kontant.

Jeg er naturligvis til rådighed for besvarelse af spørgsmål.

Med venlig spejderhilsen

Ebbe Frank
Baloo, TL
ebbe@ronnespejder.dk