Spejdernes Lejr 2012 – Informations-aften

Spejdernes Lejr 2012, som bliver afholdt d. 21. til 29. juli, er ved at nærmere sig, og Rønne gruppe vil derfor gerne inviterer forældre og spejdere fra junior, trop og klan til informationsaften torsdag d. 16. februar kl. 19.00 i Kanindalen.

Emnerne der vil blive informeret om vil bl.a. være: Aktiviteter, rejsen, indtjeningsmuligheder og home hospitality af venskabsgruppe. Der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål.

Allerede nu kan vi oplyse at prisen for lejren bliver 1775 kr, og at beløb bliver opkrævet i tre rater: 15/3: kr. 775, 1/5: kr. 500 og 15/6: kr. 500.

Generelt Om Spejdernes Lejr 2012
Med 35.000 børn, unge og voksne samlet i venskaber på tværs af korps, kultur og nationalitet, bliver spejdernes lejr den største spejdersatsning i Danmark nogensinde.

Holstebro Kommune bliver vært for Spejdernes Lejr 2012
Den fælles lejr vil blive afholdt på et arealer umiddelbart uden for Holstebro.

Holstebro kommune har mange gode faciliteter og muligheder. Der er gode rammer for at skabe aktiviteter der vil gøre lejren til noget helt særligt for alle de mange deltagere. Et stort plus er desuden, en god lokal opbakning til det store projekt. Lejrens placering åbner gode muligheder for både land- og søaktiviteter.

Lejren er for alle
Lejren er for både danske spejdere, interesserede i spejd og internationale gæster. Sammen har vi fokus på udvikling af den enkelte såvel som fællesskabet, på mødet mellem mennesker af forskellige kulturer og på hvordan man som spejder – alene eller sammen med andre – kan gøre en forskel i den verden vi lever i.

Læs mere på hjemmesiden for Spejdernes Lejr 2012