INFO FamilieSpejd

Naturligvis har vi også Familiespejd i 1. Rønne Trop & Flok! Denne vinter har vi blot valgt at lægge afdelingen lidt stille, inden vi til foråret starter op igen.

Familiespejd er en gruppe børn i alderen 0 år til Børnehaveklasse, der hver anden søndag sammen med en voksen – måske far eller mor eller bedsteforældre – tager ud i vores hytte ”Lyngstauan”, Blemmelyng fra kl. 10 – 12.

Familiespejd er seje små spejdere, der opdager ting og sager i den forunderlige natur, laver bål, snitter, hejser flag, måske overnatter i telt og mange andre spændende ting udendørs.

Bitten er vores Familiespejdleder, men forældre/bedsteforældre skal være parate til at give en hånd med ved møderne og hen ad vejen være med til at planlægge aktiviteterne sammen med vores leder og assistenter.

Der kommer mere nyt om opstarten her i foråret 2019, men hvis du vil sikre dit barn en plads hos Familiespejd – eller høre mere om Familiespejd – så er du velkommen til at kontakte mig på hanne.hueg@skolekom.dk eller 5648 4223.

Med spejderhilsen,
Hanne – gruppeleder