Våd Junior-Weekend i Juni

I denne weekend var 12 juniorer, 2 leder og et lederbarn på weekend på Baunehøj.

junior-juni-weekend-002

Vi havde lejet grunden, ikke hytten, for vi skulle jo afprøve de 2 nye små lavu´er inden Blå Sommer, desværre var den en stang itu og måtte byttes og den var endnu ikke kommet retur til os.

Vi startede turen fredag aften kl 17.00 i regn og voldsom blæst. Vi fandt det hjørne af pladsen hvor det blæste mindst og slog den ene lille lavu på det gik nemt! resten indrettede sig i shelteren. Derefter blev aftensmaden tilberedt under halvtaget på Trangia – tomatsuppe og pasta. Da vi skulle i til ro kl. ca 22.00 var det lidt ophold i regnen så det lykkedes alle at komme tørre i poserne.

junior-juni-weekend-012

Lørdag
imens der blev spist morgenmad øvede vi Blå Sommer lejrsangen. Formiddag blev der igen arbejdet med rafter og besnørringer. efter middag tog regnen så meget til at det var umuligt at holde liv i bålet, vi lavede detfor et “grydebål” under halvtaget, her blev sommerlejrsangen igen flittigt øvet og lidt tøj der var blevet vådt blev tørret. Der blev også spillet “Vareulv” og drukket store mængter cacaoe og the. Til aften klarede det op og vi spiste svensk pølseret ved spisebordet der var blevet bygget færdigt.

Natten til søndag havde katten spist et stk. rullade med hindbær og sliket cremen ud af chokolade rulladen 🙂

junior-juni-weekend-023

Søndag
Vi stod op kl 8.00 spiste morgenmad og gik derefter igang med oprydningen. Spisebordet blev sløjfet, wc´erne gjort rene, rygsækkene blev pakket og så var der lige 1 time til at spille “Vareulve” i inden forældrene begyndte at ankomme. Vi sluttede af med spejderbror i dejlig solskinsvejr.