FamilieSpejds Sommerafslutning

FamilieSpejd har holdt sommerafslutning i Lyngstauan i dag aøndag den 18/6-2023

Vi tog på et stjerneløb, hvor vi fik repeteret vigtige punkter, fra det vi har lært i foråret i et langt forløb med FamilieSpejd-mærket. Men det var ikke bare et stjerneløb. Det var nemlig en anderledes tolkning af et lagkageløb. For på hver post fik vi en ingrediens til vores frugtsalat.

Vi skar frugter og bær og blandede nogle lækre frugtsalater, som vi sad sammen og nød. Der var også tid til leg, inden vi sluttede af med at dem, der ikke havde FamilieSpejdmærket modtog det. De ældste familiespejdere har over de sidste møder arbejdet koncentreret med at tage knivbevis, og i dag modtog den første sit knivbevis, så hun nu må gå med dolken i sit bælte, når hun er til spejder.

Tak for denne sæson, vi ses igen søndag d. 13. august på den ‘nye’ Galløkken strand.