Familiespejd siger tak for i år


Søndag 14. december, 10 dage før juleaften, var sidste møde for i år. Der var dømt julehygge på programmet, og julehygget blev der.


Alle de flotte lys vi havde fået lavet på sidste møde, blev fundet frem, og hurtigt bredte der sig en duft af gran (og nogle vil måske mene guirlander??) ihvertfald var humøret helt i top. At der så også hurtigt duftede af varme æbleskiver, pebernødder, varm kakao og glögg gjorde ikke humøret mindre hos de mange fremmødte.


Som ledere i familiespejd, vil vi sige tusinde tak for i år, vi får tit at vide, at det er “super, at vi orker tage ansvaret, og får tingene gjort” men kære unger og forældre, uden JER, ingen familiespejd, så tak til alle fordi I møder så trofast op, deltager aktivt og positivt, og endelig en tak fordi ALLE hjælper ALLE uden sure miner og brok! Familiespejdere er RIGTIGE spejdere, i både ånd og handling!


Glædelig jul til hele troppen, flokken, banderne, klanerne og alle dem der hjælper i kulissen, Ja, egentlig et glædelig jul til HELE DDS korpset, så har vi ikke glemt nogen….

Vi glæder os rigtig meget til 2009, hvor første familiespejd møde er et rigtig UDENDØRS møde, med grill og snobrød!! Så vel mødt og på gensyn søndag d. 11. januar

Godt nytår!
Lars & Pia