Almindingen var rammen om årets Tropinson

Årets Tropinson der bød på mange store oplevelser, startede med en isterningsopgave med kode, som gjorde at man skulle finde vej til Rådhus kiosken og spørge efter bademesteren.


Som igen udløste, at man skulle tage bussen til Almindingen, blev sat af ved opkørsel til Rytterknægten, og så begyndte ellers strabadserne.

Temmelig svært natløb i Almindingen, den skov er altså stor i mørke, med flere poster med endnu flere opgaver med koder.

Men efter temmelig mange Km i natten, afbrudt af en lille servise pause, (varm chokolade og boller) ved sheltere ved Travbanen, gik det videre til Sheltere over for fugletårnet.


Alle var i seng ikke senere end halv fire (nat) pudsigt det var ikke nødvendigt at tysse på spejderne, de sov ret ret hurtigt.

Men til alles glæde fik de lov til at sove til midt på formiddag.

Med en god gang morgenmad/brunch gik turen videre, efter en rask trave tur.
Var der en ny opgave.


De brave spejdere Michael og Bjarne havde tilrettelagt en spændene gang træ klatring, til alles helt store fornøjelse. (den flyttede virkelig grænser)

Hjem til sheltere, fik en gang dejlig Svensk pølse ret, og søreme mig midt medens man tror man skal lejr bål hygge, dukker de grå ulve op i mørket.

Afsted ind i skoven igen, til nyt spændene opgave løb, rafter, knob, komandokravl, plus endnu flere flere koder at løse.

Alle i seng før et (nat) – ren luksus.

Op Søndag morgen ved ni tiden, dejlig morgen mad, og så blev det tid til at finde den endelige Mr. Tropinson


Det startede med noget så vanskeligt som gryde vask på tid, bålopgave, spyd kast, øksekast, balance bom, træhugning om kap.


Odderne blev bedste patrulje
Hvorefter den fantastisk seje Valdemar Frank kunne udnævnes som årets Tropinson, der er krummer i den Knægt.

Hilsen Wontolla