Sidste Tropinson information inden det går løs

tropinsonDer venter en stor oplevelse og med udsigt til godt vejr bliver det en rigtig god samlet finale på endnu et spændende spejderår i Troppen.

Vi bliver 13 spejdere og 3 ledere. Der bliver 3 patruljer, samt den sammenbragte patrulje under navnet Musvaagerne, da der er flest herfra i dagligdagen. Det bliver dog med Sarah O som patruljeleder og Tobias som patruljeassistent, således at sol og vind er delt lige. Patruljedysten står således mellem de 3 patruljer. Den individuelle dyst om Årets Tropinson er som altid åben for alle.

Vi skal med sikkerhed finde nye vindere, da den forsvarende patrulje fra sidste år (KaosKalkunerne) og Årets Tropinson 2010 (Oliver) ikke deltager i år.

Deltagere i 2011:
Musvaagerne: Sarah O (PL), Tobias (PA), Gry, Veronika og Andreas.

Odderne: Anja (PL), Lærke (PA), Simon og Valdemar.

Kronhjortene: Amalie (PL), Regitze (PA), Asta og Jakob.

TeamOrangeLapCaps: Wontolla, Phao og Baloo

Vi skal igen år ud på en vandring med nye udfordringer, hvor det ukendte er en del af spændingen. Vi kan derfor fortsat ikke kan afsløre sted og aktiviteter. Forældre er dog som altid velkommen til at kontakte tropslederne med eventuelle spørgsmål eller nærmere information.

HUSK at læse indbydelsen grundigt igennem (2011 Tropinson indbydelse). Der er rigtig god og vigtig information, som er nyttigt at være opmærksom på. Med 45 timers udeliv i slutningen af november er det vigtig at holde fokus på vores fælles spejdermotto: Vær beredt!

HUSK også: Den lille personlige ting til alle i din patrulje. Spis rigelig aftensmad fredag aften. Pakning: Let og Tæt! Lommelygte og reflex. Og sidst men ikke mindst: De 3 tips til at holde varmen.

Med venlig spejderhilsen

Ebbe Frank
TL