Sct. Georgs Turneringen 2010 er vel overstået

Sct. Georgs Turneringen 2010 er vel overstået. Efter en fantastisk indsats af alle de unge spejdere, kan de unge mennesker nu hvile ud med absolut god samvittighed.

Spejderløbet blev som altid en stor succes med utrolig mange gode spejderudfordringer. I år stod den på et dramatisk spændingsfyldt og farligt rollespil, hvor der var brug mange spejderfærdigheder. Udfordringer var velplanlagt og udført af de gæve gildebrødre fra 1. Sct. Georgsgildepå Bornholm og De Grå Ulve.


DDS Rønne Trop blev for 3. år i træk bedste trop og vandreskjoldet har efterhånden fået sin faste plads i hytten i Kanondalen. Grundlaget var klar da patruljerne indtog en henholdsvis første og anden plads i patruljekonkurrence for de store spejdere. DDS Rønne Trop fik endvidere en sølvplade til tropsstanderen.


Musvaagerne fra DDS Rønne (Lauge, Marc (DBS), Tobias, Anja og Natascha) blev en flot nummer 1 og sikrede sig æresstanderen som har gået i arv i mere end 50 år, og bærer en minde fra hver af de vindene patruljer på Bornholm i gennem tiderne. Patruljen fik endvidere sølvplade til egen stander.


Falkene fra DDS Rønne (Anemone, Oliver, Sarah og Jamila) løb med hele 3 æresbevisninger i form af skintrofæerne: 2. præmie i patruljekonkurrencen, bedste Natløb og en delt første plads for bedste Tilflugtstårn. Præmien for bedst Tilflugtstårn blev delt med patruljen fra KFUM-Spejderne i Nexø: Black Feet.

Sct. Georgs Turneringen er spejdernes Bornholms Mesterskab for alle aktive spejdere på Bornholm. Der var repræsentation fra stort alle spejderkorps på Bornholm. Turneringen løb af stablen i weekenden den 10. – 12. september på Baunehøj lige uden for Rønne.