Forælder?? – Rønne Gruppe har måske et job til dig?!

Vi søger indtil flere forældre, der alle sammen godt kunne tænke sig at være en del af en aktiv og levende organisation, hvor personlig udvikling, kammeratskab og spejderarbejde er i højsædet.

Så er du visionær, målrettet og måske ligefrem en god organisator, så sætter vi dig rigtig gerne på valg til gruppens bestyrelse sidst i februar måned. Vi sætter dig også rigtig gerne på valg, hvis du bare er nysgerrig, søgende og bare godt vil give en hånd med i arbejdet i kulisserne!

Bestyrelsen består af repræsentanter fra lederne, spejderne og forældrene, og det er netop de sidste, vi rigtig gerne vil have flere af!

Du behøver hverken have den ene eller anden form for uddannelse, erfaring eller særlige interesser, men det er et krav, at du er forælder eller bedsteforælder til mindst et barn i Rønne gruppe.

Der ud over har vi et helt naturligt ønske om, at du gerne vil være med til at gøre en positiv forskel for både den enkelte spejder, den enkelte gren og Rønne gruppe som helhed, ligesom godt humør vægtes meget højt af dine kommende kolleger i bestyrelsen.
Vi tilbyder et forum, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed.

Bestyrelsen kræver kun en årlig indsats på mellem 8 til 10 møder af 2 timer, 2 timer hvor der arbejdes med sikkerhed, spejdergrundlag og gruppens økonomi, men også 2 timer hvor livet i øvrigt kan vendes.

Alle møder afholdes så vidt muligt i hytten i Kanondalen, og de ligger primært om aftenen fra klokken 19. ugedagene afgøres af den nye bestyrelse, naturligvis under hensyn til spejderaktiviteter i hytten!

Drømmer du om på længere sigt at lede og fordele, eller har du ganske særlige evner indenfor f.eks. økonomi, så lægger vi heller ikke skjul på, at både formand og kasserer, der også er forældrevalgte, på et tidspunkt sagtens kan se sig selv i andre roller – så byd endelig ind, vi lærer gerne op!! Vi har i bestyrelsen også det overordnede ansvar for gruppens forskellige udvalg – f.eks. loppemarked, lodsedler, hytter osv. Så har du tid og lyst, så finder vi helt sikkert også noget, vi kan bruge dig til dér – men det er ikke et krav!

Vær opmærksom på at ALT arbejde i Rønne gruppe er ulønnet frivilligt arbejde, men du får smil, tak og glade spejdere for din indsats! Hele året!
Nysgerrig og vil du vide mere?? Eller er du bare KLAR til at tage en tørn i bestyrelsen fra marts 2014, så send allerede nu en mail til bestyrelsen ved formand Lars Nygaard på:

formanden@ronnespejder.dk

Så hører du fra os så hurtigt som muligt!