Chokolade-muffin i Appelsinskal bagt over bål – Det er lige til spejderkogebogen

Lørdag d.1. februar mødtes de friske juniorer og 4 ledere ved Havvej i Muleby. Der lå fint med sne, men det var helt tydeligt at der var plusgrader i luften.

Efter farvel til forældre gik vi sammen hen til naturlegepladsen midt i skoven. Her blev der hurtigt tændt et godt bål. Dagens aktivitet var chokolade muffins bagt på bål (selvfølgelig) i udhulet appelsin. Desværre var der 5-6 juniorer, som ikke havde meldt afbud, så vi stod med rigeligt både dej og appelsiner.

Toppen blev skåret af de økologiske appelsiner, som derefter blev udhulet med en ske. Chokolade muffins dejen blev fyldt i appelsinskrællen, toppen sat på og det hele blev pakket i et lag stanniol. Imens vi ventede på, at bålet skulle brænde ned til gløder, forsvandt juniorerne ud i skoven, hvor de !!. Ja, det ved jeg ikke – men de hyggede sig J

Da bålet var klar, blev appelsin-stanniol-kuglerne lagt på gløderne og så var det bare at vente i ca. 20min. Og imens var juniorerne igen væk i skoven og lederne hyggede sig ved bålet.

Endelig skulle der smages på de søde sager og de var super lækre. Det er virkelig en aktivitet vi kan anbefale andre at afprøve.