Sct. Georgsgildets Spejderløb 2013; Vandreskjold, præmier og Æresstander blev fordelt

Der har i weekenden den 13. – 15. september 2013 været afholdt Sct. Georgsgildets Spejderløb 2013 på Bornholm. Spejderløbet blev i år afviklet i og omkring Almindingen.


Der var deltagere fra langt de fleste spejderkorps og fra hele Bornholm. I alt deltog knapt 50 spejdere fordelt på 11 patruljer. Spejderløbet blev afsluttet søndag på Spejdercentret Rømeregård udenfor Aarsballe.

Spejderne har i løbet af weekenden dystet i spændende og udfordrende konkurrence indenfor spejdersport.

Efter 2 udfordrende døgn blev årets vindere fundet:

Bedste patrulje blev Basserne fra KFUM Klemensker (91,5 point) foran Blackfeet fra KFUM Nexø (72 point). På 3. pladsen kom Blåspætterne fra DDS Vestermarie (67,5 point).

Som bedste patrulje fik Basserne en flot sølvplade til standeren og æren af det næste år at være indehavere af en 50-årig æresstander.


Bedste juniorpatrulje var Uglerne fra DDS 1. Rønne Trop og Flok (57,5 point) og dermed vinderne af vandreskjold for Juniorspejdere.


Bedste Trop blev for 6. år i træk: DDS 1. Rønne Trop og Flok. Det store og flotte vandreskjold har fået sin faste plads i hytten i Kanondalen.

Vejret var indtil søndag morgen noget nær optimalt. Spejderne gik i løbet af weekenden omkring 15 km med fuld oppakning. Overnatning skete dels i sheltere og dels i telte.

På vegne af spejderne en stor tak til arrangørerne fra Sct. Georgs Gildet 2. Bornholm, Nexø for en rigtig god weekend og De Grå Ulve for et udfordrende natløb.