Gruppeweekend i TropsView

I weekenden 21. – 23. september 2012 deltog Troppen sammen med øvrige grene i 1. Rønne Trop & Flok i Gruppeweekend 2012.

Efter at have forberedt modtagelsen modtog vi 5 seje spejdere fra Juniorflokken (1): Clara, Lea, Natasja, Astrid og Patrick. Foran venter mange spændende oplevelse, herunder 24 timer med hemmeligt oprykningsritual. Det viste sig senere, at alle overlevede og gennemførte, og dermed nu er ligeværdige medlemmer af Troppen. Velkommen!

22. september 2012 blev en også en særlig dag for tropslederen, som måtte sige farvel til Eget kuld for første gang (2): Anja, Sarah, Oliver og Nikolaj. Tropslederne takker for denne gang og glæder sig til fremtidigt klansamarbejde. God Vind!

Frokosten blev indtaget i gården på Elleshøj, og der var rift om pitabrødet (3): Hurtigt, næringsrigt og velsmagende tropsmad! J

Lørdag eftermiddag ! stod Troppen for fælles aktivitet og en på opleveren: Levende stratego for alle spejdere i Flok, Junior og Trop. Elias og Regitze mødes i duel (4). Liv og Lucas ligger strategi (5). Det er første gang at vi prøver det i gruppen, men helt sikkert ikke sidste gang. Stor tak til Tina for velgennemført leg på højt niveau.

Lørdagen blev for de fleste afsluttet med fælles lejrbål, hvor Hanne på glimrende vis ledte os igennem sange og sketch (6). Det er godt nok hyggeligt med en lejrbål med 90 af de bedste kammerater.

Søndag stod programmet på Gruppemesterskabet i Forhindringsbane. Igen år var der stor spænding om udfaldet. Grenmestre: Familispejd: Mads, Flokken: Silas, Junior: August Emil, Trop: Valdemar og lederne: Henrik. Ved første gennemløb var der alene 3 hundrededele til forskel mellem nummer 1 (Lederne: Henrik) og 2 (Troppen: Valdemar) (7). Begge i flyvende stil. Lederne vandt dog i finalehittet suverænt. Henrik (8) foran Junior (August Emil) og Troppen (Valdemar).

Efter en dejlig weekend skulle der siges farvel, og det gøre bedst i Troppen med et fjollebillede (9)!

Tak til alle for en dejlig Gruppeweekend på Elleshøj.