FamilieSpejd sender børn i skole

Søndag d. 2. september var der igen deltagelse fra Familiespejd til Red Barnets Landsindsamling, hvor pengene i år går til at få flere børn til at gå i skole i Bangladesh fremfor at gå på arbejde, ofte under umenneskelige forhold.


6 familier deltog i årets indsamling, og delte på denne måde tre almindelige indsamlingsruter i Rønne by. Atter engang var der mange positive kommentarer på ruterne, om vigtigheden af, at vi lærer vore børn, at man godt kan give lidt af sin egen tid, til at hjælpe andre, der har brug for støtte. Samtidig kom mange positive udtryk omkring netop spejdere, som et bærende element i, at andre får hjælp!

Atter engang lykkedes det familiespejderene at samle mange penge ind på vegne af Red Barnet. I år var vi tæt på 3000 kroner tilsammen, et resultat vi med glæde kan lægge sammen med de foregående år, hvor vi også har deltaget denne søndag, og samlet har familiespejd nu samlet ind for ca. 12.000 kr og har på denne måde hjulpet børn i Sierra Leone, Uganda, Etiopien og nu også Bangladesh.

En stor tak til alle jer, familiespejdere, søskende og forældre, der deltog, og naturligvis en stor tak til alle dem, der tog godt imod vore mindste spejdere i deres arbejde med at hjælpe andre børn.

Lars og Pia