Fra Troppens Ekspedition til Verdens Ende (findes på Christiansø)


Troppen var i sidste weekend, 24. – 26. august 2012, på den traditionsprægede tur til Christiansø, hvor hele 21 spejdere fra Troppen hyggede med fokus på socialt samvær, rollespil og SUS (SpejderUdviklingsSamtaler).


I år var der tilføjet 2 nye elementer: En samarbejdsleg Derdianerne, som erstattede Bongo-legen (hvor man ikke må sige Nej) og Tropsrevyen.


TropsRevyen er en speciel event, en slags velorganiseret lejrbål, med en masse underholdning i 2 akter med scenetæppe og toastmaster. Premieren på Christiansø i år tog knapt 3 timer. Formålet ud over god underholdning var at få alle spejdere og ledere i Troppen involveret i scenekunst. Der var både frie opgaver og mere bundne opgave såsom at omskrive en sang fra sangbogen til en sang som omfattede minimum følgende ord: Lejr, Christiansø, trop, bongo og spejder. Det kom der mange gode sange ud af.


På Christiansø blev der endvidere på baggrund af SUS fundet nye PL™ere og PA™ere efter Gruppeweekenden i september, samt foretaget mindre ændringer i patruljesammensætningen, herunder tildelt Juniorspejdere. Alle ved hvilken patrulje de skal i, bortset fra Juniorspejderne, som først bliver fordelt, såfremt de består det hemmelige oprykningsritual!! I år skal der også optages hele 3 ledere, hvilket ikke gør det mindre spændende, hvem der klarer udfordringerne.


Endeligt blev årets tur til Christiansø præget af dels godt vejr og dels at vi havde en næsten-indfødt med. Der blev således mulighed for ikke mindre end 3 badeture, hvoraf de 2 badeture skete fra klipperne på Christiansø. Den sidste skete fra badebroen på Frederiksø.