Troppen kom Bornholm Rundt i fin stil

Troppen stillede i stærkeste opstilling til Spejdermarchen Bornholm Rundt 2012. Ikke mindre end 15 tropsspejdere deltog, heraf havde 12 meldt sig til at gå hele vejen. Endvidere deltog Natasja fra Juniorerne sammen med Troppen. Og så deltog Klanen med 6 deltagere til gå øen rundt.

Med fanerne forrest var der fælles march igennem byen. Politiet sørgede for trafiksikkerheden


DDS 1. Rønne Trop & Flok var suverænt den spejdergruppe med flest tilmeldte. Hele 60 spejdere af de 160 deltagere var 1. Rønne Trop & Flok. Med 19 tilmeldte var vi også den Gruppe med flest tilmeldte til at gå hele vejen.

Amalie bar på flotteste vis fanen hele vejen gennem Rønne til Sejersgård


Valdemar var den første bornholmer i mål kl. 14.31, stærkt fulgt af en meget stolt tropsledelse kl. 14.42. De sidste Tropsspejdere var i mål kl. 17.44, og dermed klart indenfor tidsfristen kl. 20.00.

Velankommet til Nexø fik bentøjet et fortjent hvil efter dagens strabadser. Snakketøjet var gået varmt og kompenserede fuldt ud.


Fra Troppen gik følgende Bornholm Rundt:
Valdemar, Ruben, Ebbe, Oliver, Andreas, Tobias, Natasja (Junior), Gunver, Liv, Sarah og Anja.

Lucas og Lærke måtte desværre udgå med skader undervejs. De kommer selvfølgelig stærkt tilbage til næste år.

Christian, Jakob og Jamila havde valgt at gå en etape.

Gunver glad og lettet over at være kommet i mål.


En fantastisk flot indsats. Stort tillykke til alle.

Tusind tak til alle der stillede op og støttede spejderne bl.a. med at stå på vandpost og følge spejderne den sidste del af turen. En særlig stor tak til Palle og Mette (Natascha™s forældre) som kørte bagage under hele turen. Uden den flotte opbakning ville det ikke være muligt at gennemføre Spejdermarchen Bornholm Rundt.