En Mægtig Meget Magisk Ulve-Sommerlejr


1. Rønne Flok på Magisk sommerlejr i Sømarken!men pludselig blev hele lejren og troldmandsskolen transformeret til Kanondalen i Rønne!?? Og ikke nok med det! Spejderteltet blev sandelig også transformeret om til en træhytte med plads til os alle sammen!

Ren magi!.eller også var det vejrforholdene, der tvang os til at flytte årets sommerlejr med 22 friske ulve og 7 voksne fra Sømarken til vores hytte i Kanondalen?


Lejren startede ganske udramatisk fredag eftermiddag med en tur til stranden og derefter mad på bål. Ved aftenens lejrbål tog begivenhederne fart: Akela (Hanne) havde modtaget et brev fra en ulykkelig dragemor, som var blevet frastjålet et næsten udklækket drageæg! Hun bad nu Rønnes ulve om at finde ægget, men hun understregede, at det kunne blive en særdeles farlig opgave, som man ikke kunne løse uden en vis troldmandsuddannelse!
På lejren havde vi ikke en fordelings-hat men dog en fordelings-gryde, så snart var Flokken delt i fire kollegier.

Næste dag blev en skrap dag på Troldmandsskolen: 4 hårde lektioner, hvor der skulle laves troldmandskapper, grønne pandekager med blåt flødeskum, en flyvende kost og naturligvis en tryllestav!
Alle ulve gik på med krum hals, og skolens lærere kunne melde om dygtige elever.
I løbet af eftermiddagen stjal nogen aftenens dessert: kold havregrød! Alle måtte af sted til Store Torv, hvor rygtet sagde, at gryden med grød skulle befinde sig! Det gjorde den ikke! Den var nemlig blevet transformeret om til lækre isvafler! Hvor heldig kan man være?

Vel hjemme igen – havde Dragemor skaffet drageblod, som giver mod og kløgt, hvis det drikkes af en ren kop – enkeltvis! Det var skrappe sager: Bjarne brød sig ikke rigtigt om smagen og smed det på det utændte bål, og ved hjælp af de nye tryllestave, lykkedes det ulvene at få fut i bålet – helt uden tændstikker! Ren magi!

Søndag skulle de nye færdigheder afprøves på fire poster. Løste man opgaverne korrekt, fik kollegiet en brik til et puslespil. Igen var ulvene dygtige, fik alle brikker i hus til et skattekort, som viste drageæggets placering! Ægget blev hentet. Det var udklækket, Dragemor havde snuset sig frem til den lille drage-unge-kylling, så alt endte lykkeligt!

Glade – og måske lidt trætte – drog vi hjem søndag middag efter en dejlig sommerlejr under nogen lidt specielle forhold.


Klik på billederne et par gange, så får du dem i fuld størrelse til print