Troppen: Spejdermarchen Bornholm Rundt

I Troppen har vi efterhånden fået tradition for at deltage i Spejdermarchen Bornholm Rundt. Alle spejdere kan tilmelde sig . Fristen er den 25. maj 2011.

Når man går og går, – og tænker, så spørger man ikke sjældent sig selv: Hvorfor gør du det her? Det kan jeg ikke svare på for andre end mig selv. Jeg er ret sikker på at jeg går march fordi jeg kan!! Og kan jeg så det?

De sidste 2 år har jeg måttet give op, og er derfor ikke gået hele vejen, men det har været en kæmpe oplevelse. En stor del af oplevelsen ligger i, at få afprøvet sig selv.

Det meste her i livet handle om, at sætte sig et realistisk mål (som gerne må indeholde en lille udfordring – lidt længere, højere, hurtigere end det man har gjort tidligere) OG at gøre alt det man kan for at gennemføre det! Det ofte viljen, der gør forskellen.

Uanset om du er til march eller tror du kan gennemføre en tur øen rundt, så synes at du skal overveje om ikke alligevel skal tage med.

Vi har allerede gået 10 km og flere af os har været på Skovtur, hvor vi vandrede 30 km med rygsæk, hvorfor vi ved at det er dejligt at brug sin krop og at træning er vigtig.

Der er dog ingen der kan gå Bornholm Rundt helt uden træning og forberedelse. Overvejer du at gå med, kunne en god udfordring være at gå med til Åkirkeby. Vi mødes den 30. april 2011, kl. 9.00 i Kanondalen og går til Åkirkeby Grill og retur til Asa-bageren. Aakirkeby-mærket (30 km)! Husk vand og madpakke eller penge til grillen. Tilmelding er ikke nødvendig. Det er bare at møde frem til tiden.


Til Spejdermarchen Bornholm Rundt er vi ansvarlige for følgende vandposter: Brogård, Sose, Arnager og Onsbæk om søndagen. Vi er også delvis ansvarlige for opsamling på strækningen mellem Pedersker og Rønne og endelig i mål mellem kl. 16.00 og kl. 18.00. Er der nogen blandt forældre, lederne klanen, som har lyst til at give en hånd med, så hører jeg meget gerne fra jer. Det er enormt hyggeligt at hjælpe de unge seje spejdere på turen. Det er planen at vandposterne bliver med faste åbne og lukketider og fordelt, således at ingen skal sidde på post mere end 2 timer. Det kræver dog at vi er mange om buddet. Palle (Nataschas far) har igen i år tilbudt at køre telte og bagage fra sted til sted hele øen rundt. Bagage afleveres ved Rønne Vandrehjem og følger os hele vejen rundt.


Vi får i år følgeskab af politiet og evt. BornholmerGarden ind til Torvet. Vi skal have luftet vores nye fane, hvorfor jeg meget gerne høre fra 2 spejdere, som har lyst til at tage sig af denne opgave. Bemærk at der på Fælleden i Hasle i år ikke skal medbringes madpakke, hvis man er tilmeldt til at gå hele turen. Der bliver budt på et lille fast2go!

Læse mere med tilmeldingskuponen her: 2011 Spejdermarch tilmelding DDS

Ebbe Frank
Tropsleder