Troppens Sommerlejr: Endelig tilmelding

Den endelig indbydelse til Troppens Kanotur 2011 med endelig tilmelding er klart.

Husk at aflevere svartalon uanset om du kan deltage eller ej. Frist for tilmelding og betaling af 1. rate: 6. april 2011.

Læs hele programmet her med tilmeldingskupon: 2011 kano endelig tilmelding

Vi valgt foreløbigt at holde fast i den oprindelig udmeldte pris på kr. 2.400, selvom det er lykkedes, via en at gruppens aktive, at få kontakt til spejdere i Sverige om billig leje af kanoer m.v. på ikke-kommercielle vilkår, da dette tilbud skal godkendes af bestyrelsen inden vi kan acceptere.

Da vi allerede har fået mange foreløbige tilmeldinger er det lykkedes os at få et godt tilbud på transport i egen bus fra Ystad og til søerne t/r på prisniveau med offentlig transport. Det har det store fordel, at vi ikke skal skifte mange gange undervejs, at vi ikke skal gå flere kilometer og endeligt at vi er friere i vores valg af start og slutsted. Vi kan derfor lave den absolut optimale kanotur i området.

Endeligt har Ruben udviklet det mest fantastiske lejrmærke til uniformen (mere øvelse med synål og tråd) som alle der skal med får 2 stk af umiddelbart efter endelig tilmelding.