Troppen: Vi skal på sommerlejr og meget meget mere

Troppen tager i år på kanotur i Sverige.

Kanoturen foregår i søsytemet omkring Immeln/Olufström, som ligger i Ystad ca. 130 km nord for Ystad og 35 km nord for Kristiansstad.

Kanoturen finder sted i perioden: Søndag 26. juni til søndag 3. juli, med forbehold for ± 1 dag af hensyn til transport.

Vi skal sove i shelter/telt/kano-bivuak. Bovilkårne vil være forholdsvis primitive, dog er der typisk tørkloset på overnatningsstederne. Badning foregår i søen.

Kanosejladsen foregår i 2 mands kano, og der vil være skiftende makker, dog vil der blive taget højde for alder og fysisk, således at alle kan klare strabaserne. Hver dag vil byde på omkring 4 times kanosejlads, hvorfor der er god tid til hygge og sociale aktiviteter.Vi vil meget gerne have svartalon retur uanset om du kan deltage eller ej. Svarfrist: 2. marts 2011.

Læs hele invitationen med svar talon her: 2011 kano-forhåndstilmelding

Men inden da skal vi på Blå/Grøn Weekend,så reserver venligst den 13. – 15. maj 2011.
I år bliver en gammeldags spejderfejd med masser af point, præmier og mærke !! Tropens del (de store) blive arrangeret af Klanen i Klemensker: Luftens Helte, som er kendt for helt fantastiske natløb. Nu bliver det bare endnu bedre, da de har arrangeret ikke mindre end 2 døgns eventyr.

Men inden da er det Påske og påskekursus så HUSK tilmelding til Påskekursus senest den onsdag, den 23. februar 2011. Tilmelding sker Tropslederen ved at aflevere kuvert med påført Påskekursus og navn, samt ilagt kr. 300 kontant. Kan også afleveres den 22. februar!!!