De sidste informationer om Lapandsturen 2010

Hermed fremsendes den endelig turplan! Tilsagn om kursustilskud på kr. 9.600 er modtaget, hvorfor økonomien tillader at turen er blevet krydret med nogle gode aktiviteter, som i første omgang var sparet væk.

Alle skulle p.t. have fået udleveret 5 poser med frysetørret mad. Har du ikke 5 poser kontakt hurtigst muligt undertegnede!!!

Det sidste proviant er indkøbt! Vi vil forsøge at fordele og omdele på søndag, således at du har mulighed for at pakke det sammen med dit personlige udstyr. Udskrift af pjecen Turplan omdeles sammen med proviant. Træffe vi dig ikke hjemme søndag, laver vi en aftale eller du får det onsdag morgen!

Sjakkene er endnu ikke fordelt, – men er der særlige ønsker, bedes disse oplyst pr. email senest søndag kl. 10.00, således at vi kan tage højde herfor ved fordeling af mad! Hvert sjak består at 3 personer. De 3 ledere udgør eet sjak! Vi kan ikke love, at vi kan imødekomme alle ønsker om sjakinddeling, og vi skal jo alle være sammen stort set hele tiden. Sjakkene kan også omfordeles under turen!

Husk helbredserklæring i udfyldt stand på onsdag, hvor vi mødes senest kl. 7.30!!!

Hent her de seneste informationer:
2010 Fjeldkursus kursusbeskrivelse
2010 Troppens helbredserklæring
2010 Trop Pakkeliste Personligt udstyr
2010 Lapland turplan

Giver vedlagte eller ovenstående anledning til spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte én af lederne.

God weekend!

Med venlig hilsen

Ebbe Frank