Har du brug for lidt point til sommerferien?

Så er der en ny chance for, at tropsspejdere, klanspejdere og juniorernes forældre (ikke juniorerne selv) kan tjene point til betaling af Laplandstur/sommerlejr – og I får oven i købet en lille tur ud af det, mens arbejdet står på.

Jobbet består i at hænge ca. 500 plakater for Bornholmerrevyen op over hele øen, og arbejdsgiveren er Rønne Theater og Bornholmerrevyen. Plakaterne skal hænge i turistinformationer, på biblioteker, på cafeer og hoteller, i biografer, i forretninger, på plakatsøjler! ja – alle de steder, I overhovedet kan komme i tanke om og hvor I får lov til at hænge dem op.

Hver spejder/forældre får ca. 25 plakater og ét bestemt område af Bornholm, hvor plakaterne skal hænges op. I kan altså ikke alle sammen få ruter i Rønne. Kørsel til eller rundt i et område skal I selv sørge for.

Der er afsat 5 timer og dermed 50 point pr. plakat-rute. Plakaterne skal være hængt op så tæt på den 1. juni som muligt.

Der er ikke længe til, at plakaterne skal være hængt op. Derfor er det nemmest, hvis I lige melder tilbage til mig på enten mail eller sms – så hurtigt som overhovedet muligt og senest fredag den 28. maj kl. 20.

Jeg skal vide, HVEM du er, HVORDAN jeg kan kontakte dig med endelig rute, om du kan LÆGGE BIL TIL, og om du har SÆRLIGE ØNSKER til et bestemt område, hvor du gerne vil hænge plakaterne op (men jeg lover ikke, at ønsket kan opfyldes!). Angiv gerne flere ønsker.

Plakaterne skal afhentes hos mig.
Kontakt mig på mobil eller mail:

Lis Eilsøe
mobil: 2854 3758
email: ise@dr.dk