Fastelavnsfest hos FamilieSpejd

Så blev det endelig søndag. Og rigtig mange børn fra familiespejderne havde LÆNGE glædet sig, netop til i dag! Det var blevet tid for den ÅRLIGE fastelavnsfest hos familiespejd. Ikke færre end 34 børn og voksne mødte i år op til et brag af en hyggelig formiddag.


To hurtige skruer i loftet, lidt reb og en tønde, så var alting klart til muskelmænd, en fransk maler, ninjaer, prinsesser, riddere, turtles, superhelte, Buzz L og mørke jediriddere…. Selv en lille kat havde sneget sig med i dagens anledning. Heldigvis havde rigtig mange af de voksne også klædt sig ud i år, så der var både latter, gys og overraskelser i ærmet til alle.


Jah, én assistent havde forklædt sig som skraldemand, så HAN var NÆSTEN ikke til at kende 🙂


Der blev gået til vaflerne, makronerne og katten (ikke hende den lille) fik en ordentlig en på sinkadusen (hvor dén så end sidder??) Og efter mange og seje slag, røg bunden endelig ud…og slik i bunke lå klar til overfald på gulvet…. Elias blev dermed denne fastelavns “dronning”…


SMASK, BANK, SJASK, KLASK… og så var den ene loftlampe ved at ryge, da det sidste brædt stædigt modsatte sig alle slag og den evige kamp om den største krone var i gang…. Anton lagde sine Batman-kræfter i, og det gik, som det jo næsten altid gør til fastelavn, brædtet fløj af og Anton kunne stolt sætte kronen på hovedet.


Der blev efterfølgende hygget med varm kakao, hjemmebag og saft. Og inden længe trængte sneen udenfor til en ORDENTLIG overhaling af både glatte rumperm skraldesække, kælke og slæder… se dét var en lykkelig dag for alle, og vi takker for det meget store fremmøde, synd sygdom havde forhindret nogle, god bedring til dem, tak til dem der hjalp til og endelig tillykke, igen, til Elias og Anton.


Næste møde er søndag d. 7. marts i Lyngstauan 10-12 hvor Anne-Marie står for programmet. Jonas og Jacob står for det spiselige.


Rigtig god vinterferie til alle fra Lars, Pia og NEH