Hytten fejret med manér i fuld sol

hyttedag001
Lørdag den 25. april havde spejderne kaldt til åben hytte i anledningen af hyttens 60 års jubilæum.

I lighed med indvielsen for 60 år siden, strålede solen fra en skyfri himmel. Cirka 60 spejdere og forældre var mødt frem, da flaget blev hejst præcis klokken 11.00.

hyttedag012
Gruppestyrelsesformand, Henrik Olsen, bød velkommen og gav et hurtigt tilbageblik til for 60 år siden ved hytteindvielsen, hvor man også startede festlighederne ved flaghejsning på skrænten foran hytten.

Derefter fik gruppeleder Hanne Hueg ordet. Gruppestyrelsen for RØNNE GRUPPE har indstillet Erling Foss, tidligere spejder i gruppen, ulveleder, gruppestyrelsesformand og hytteudvalgsform til Det danske Spejderkorps hæderstegn.

hyttedag016
På dagen var der endnu en glædelig begivenhed: indvielse af nyt gelænder. Spejderfar, Arne Petersen, har lavet et meget flot gelænder til trappen op til hytten med materialer sponseret fra Brdr. Anker og Ole Almeborg i Hasle.

Herefter var der mange aktiviteter. Der var mulighed for at deltage i et spejderløb, man kunne snitte fløjter, bage snobrød, riste pøse på bål eller kikke i de mange gamle dagbøger, duelighedstegn, fotoalbums, unifomsgenstande m.v. som der var lagt frem inde i hytten.

fotos: Michael Lyngberg & Arne Pedersen