Ulve-program frem til Sommerferien 2023

Det er forår og alting skyder op og gror. Det gælder selvfølgelig også for aktiviteterne i Ulveflokken.

Klar dig selv forløbsmærket er det helt store. Kan ulvene virkelig selv smøre mad, binde snørebånd og sy mærker på uniformen? Selvfølgelig. Vi skal bare lige lære det først, så Kære Mor / far / bedstemor /bedstefar / tante / nabo!
har du lyst til at deltage i et Ulvemøde (den 27.3) med din ULV og hjælpe med at styre nål og tråd?
Vi garanterer for action – masser af spejdersnak – grin / nærmest gråd..men som regel lykkes det alle at få mærker på uniformen, også uden at ærmer er syet sammen, ærmer er syet til kroppen…eller andre usædvanlige scenarier i en systue.

I hele April sælger vi lodsedler. Sammen med juletræssalget er lodseddelsalget vores ekstra indtjening, så vi kan holde kontingentet lavest muligt. Vi betaler mange penge til korpset hvert år for alle spejdere og ledere, vi bruger mange penge på strøm (opvarmning i Kanondalen), vand, forsikringer, vedligeholdelse, spejderarbejdet m.v., men uden vores indtjeninger hænger det slet ikke sammen.
Og, Husk: Alle, der deltager tjener point til deres sommerlejr. Disse point omsættes i penge, der trækkes fra lejrkontingentet. SÅ – jo mere, man møder frem, jo billigere bliver sommerlejren, måske endda helt gratis!
Vi skal i Gruppen sælge 3000 lodsedler i år – det plejer vi at kunne.

Læs mere i UlveProgram 2023 til sommerferien

Hus kat
Ulvemøderne er MANDAG fra klokken 18.30 til 20.00 i Kanondalen, hvis der ikke står andet i programmet.

Hvis DU ikke kan komme til et møde eller en tur, SKAL DU melde afbud i GOD tid til Hanne: 2122 1055 (SMS) eller Lone (Charlie) 2484 8826 (SMS) – vi venter jo på dig!