Hvad sker der mon en vinteraften i Kanondalen???

en-spejder-aften-i-marts-9-3-2009-001Hvis der står mandag på kalenderen, så er der temmelig sikkert møde i Ulveflokken fra klokken 19.00 – 20.30.

Michael – vores ene ulveleder satte sig for at lave en fotoreportage af et tilfældigt ulvemøde – og her er, hvad der skete, og hvad han så gennem kameraets linse!

(alle billederne er i galleriet nederst på siden – 2 klik på et billede og du har det i format til print)

I marts står der duelighedstegnet Klar dig selv på ulvenes program.
Det betyder, at der arbejdes med forskellige aktiviteter, så enhver rask ulv kan klare lidt af hvert.

På det første møde i forløbet blev der bundet knob – sløjfe, råbåndsknob og flagknob, skal alle gerne mestre, inden de bliver rykket op til Juniorflokken. Der blev også snuset og kikket på farlige kemikalier fra et ganske almindeligt køkken, og så havde vi en god snak om el-installationer og risici omkring el.

I mandags – da kameraet var i gang – stod det meste af aftenens program på 1.hjælp, så efter goddag, et par spejdersange og snak om aftenens program i ulve-rundkredsen, blev 1.hjælpens 4 grundregler gennemgået!

en-spejder-aften-i-marts-9-3-2009-013
Det kan være lidt kedeligt med for megen snak efter en lang dag i skole og fritidsordning, så hurtigt kom vi i gang med at prøve stabilt sideleje – og ulvelederen fik også en tur rundt på det lidt hårde trægulv. Alle gik til opgaven med stor alvor og klarede det flot.

De 23 fremmødte ulve blev derefter delt i 3 grupper, og man gik med hver sin leder ud i patruljelokalerne for at lære mere om alarmering, sårhygiejne, brug af renseserviet og hæfteplaster, der blev lagt mitella på brækkede arme og undervist i 1.hjælp ved brandsår og større sår! Snart lignede hytten et helt felthospital, men heldigvis var det denne gang kun for sjov!

en-spejder-aften-i-marts-9-3-2009-022

Det var nu tid til 10 minutters leg ude mørket i bakkerne, men snart lokkede lejrbålets ild oppe på bålpladsen. Vi startede med et Tjikkelikker!det må man bare kunne! der blev læst et stykke af Junglebogen, medens månen langsomt steg op bag de mørke træers silhuetter på Galløkken. Det var lidt småkoldt, men smukt og meget stemningsfuldt!

en-spejder-aften-i-marts-9-3-2009-032
Efterhånden blev magien spoleret af biler på P-pladsen. Det var ved at være sengetid for en ulv, og forældrene holdt tålmodigt nede på pladsen og ventede.

Vi sluttede – som ved alle andre møder og ture – med Spejderbror og Ulveråbet! og ulvemødet, den 9. marts 2009 var slut – der havde været fuld fart på i 90 minutter med livlige, goè børn i alderen 7-10 år.
På mandag skal vi besøge Skadestuen, hvor vores formand Henrik vil fortælle os om alle de ting, der sker på et hospital.

På de 2 sidste møder i forløbet skal vi øve os i at sy knap i og mærker på uniform!.og så slutter vi af med Den STORE Klar dig Selv-opgave for banderne.

Akela – også kaldet Hanne