Ulve-Sommerlejr 2018: Vi skal jagte Pirater

Der er observeret grusomme pirater i området nord for Vang. De ses aldrig i dagslys, men i ly af mørket sejler de deres piratskuder tæt på klippekysten og går i land nær Finnedalen og Pissebækken.

Vi er meget usikre på, hvad de laver – det er jo mørkt. Men de er mange, både han og hunpirater, og de aser og maser med noget tungt!

Man kan jo ikke have pirater her på Bornholm, så Borgmesteren og Politiet har bedt Ulvene fra 1. Rønne Flok om at finde ud af, hvad de grimme pirater egentlig foretager sig, – og om det er ulovligt, det de laver!

Tid og Sted
Vi Ulve er jo altid klar med en hjælpende hånd! Så derfor mødes vi ved Finnedalshytten, Finnedalsvej – fredag, den 10 AUG kl. 16.00.
Vi er jo også smarte og snarrådige Ulve, så vi skal nok få opsnappet piraterne. Vi vil derfor gerne hentes igen søndag, den 12 AUG kl. 11.30.

Pris og tilmelding
Vi bliver nød til at købe noget mad og sikkert også noget pirat-fange-opdage-udstyr, så det koster kr. 250,00 (danske kroner) at være med i jagten på piraterne.

Nogle Ulve har tjent Point ved at sælge lodsedler. Regnskabet er ikke færdigt endnu, men på mødet den 18 JUN, er det forhåbentligt klart. Det sker faktisk hvert år, at nogle Ulve har været så flittige, at de kommer gratis på sommerlejr.

Kan DU hjælpe os med den farlige opgave, så du skal melde senest den 10 JUL, om du har mod til at deltage.
Papegøjeposten duer ikke, så dine forældre skal sende en mail til Piratjagternes Piratmor (Hanne) – og så kan de sende pengene på MP (2122 1055) eller give dem til Piratmor.

For(ældre)møde
DET ER MEGET HEMMELIGT – så vi holder et forældremøde MAN den 18 JUN i Kanondalen kl.18.30 (Ulvene starter på cykeltur fra Jysk kl. 18) – og her vil Piratmor fortælle mere om pirat-jagten, og hvad DU skal have med til Finnedalen. Forældrene kan også spørge om alt muligt andet spejderi, og mødet slutter 19.30, så forældrene kan nå at hente Ulve ved Jysk kl. 20.

Måske vi kan lokke Piraterne frem med Kage?
Ellers er ulve slikmunde, og det kræver meget energi at jage pirater, så hvis nogle forældre vil bage nogle boller eller kage til Pirat-Jagten, så siger vi ikke nej tak. Skriv gerne til os om det på tilmeldingen.

Ship o`høj og splitte mine bramsejl,

Buster – Carsten – Ebbe – Marianne – Patrick og Hanne