Her i Den gode Hr. Lyngbergs version:
til 4 personer:
1 stort løg
1-2 spsk. Karry gerne den stærke med Chili
1 fed knust hvidløg
1 dåse flåede tomater (evt. hakkede)
1-2 fiskesuppe terninger
1/4 piskefløde
200 gram rejer (frosne, salatrejer eller små Islands rejer)
1 lille dåse ferskner
1/4 iceberg salat
Løget skæres i tern, svitses i lidt olie i en gryde sammen med hvidløg.
Karry tilsættes uden at brune.
Tomaterne tilsættes med 2 dl. Vand, boullionterninger, fløden og saften fra fersknerne.
Det hele små koger i 15min. Rejerne tilsættes og suppen opvarmes til koge punktet, (rejerne bliver seje hvis de bliver kogt).
Fersknerne skæres i tern, salat i strimler, anrettes på tallerknerne og suppen hældes over.
Ca. en 1/4 hakket fersknen pr portion, salat efter behag.
velbekomme