Webmaster ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår + vindere af julekalenderkonkurrencen

Webmaster vil gerne ønske alle: spejdere – i alle størrelser, ledere, assistenter, forældre og venner en glædelig jul samt et godt nytår.

I år har vi jo haft en julekalender i December, hvor alle spejdere har kunnet deltage i konkurrencen om fine præmier.

Konkurrencen er nu overstået og vinderne fundet:

Trangiasæt 25-1 UL, værdi kr. 500. Sponsoreret af SportDres er vundet af: Gustav Folkmann, som blandt andet svarede rigtigt på 10. decembers spørgsmål om hvornår er det tænkedag.

Gavekort til SpejderSport, værdi kr. 250 er vundet af: Magnus Olsen, som blandt andet svarede rigtigt på Spørgsmålet den 22. december om hvor mange gange har hele Danmark været dækket af sne fra 1900-2015 (9 gange)

2 stk. gavebilletter til Rønne Bio. Sponsoreret af Rønne Bio. Værdi 170 kr er vundet af Rebecca Kolind, som blandt andet vidste at Prinsesse Benedikte er protektor for Det Danske Spejderkorps den 7 december.

Trøstepræmien: Cristiano Ronaldo Socks for Kids, 3 par, værdi 100 kr. Sponsoreret at Jan&Nalle – din tøjmand, blev vundet af: Lucas Westh(der var Jamboree i Danmark i 1924)

Vinderne har fået besked.

Til dig som har brug for spørgsmålene til en familie-quiz i juledagen kan hente kalender-spørgsmålene her: Rønnespejder Julegave kalender quiz 2016
og svarene her: Rønnespejder Julegave kalender quiz 2016 med løsning

Mikael Boldt
Webmaster