Juniorernes Sommerlejr 2016 i Internationalt Selskab

Den 9/7 gik turene til Sdr. Omme , en ny opstartet international spejderlejr.

Det var noget af en rejse, først med færge-bus-tog og så bus, vi var lidt trætte da vi kom, men først skulle vi jo have noget at sove, så telt blev slået op, to gange: først blev vi vist til et sted, hvor vi kom til at ligge sammen med nogle fra Holland, men det var forkert, så ned med telte og flytte til det nye sted hvor vi kom til at ligge med nogle fra Nibe og fra Norge, og ikke nok med det så regnede det også og det gjorde det hele ugen mere eller mindre velkomme til Jylland.

Dag 1 gik med at bygge lejr og være til en aktivitet hvor man skulle lære at samarbejde.

Dag 2 fortsatte vi med lejren og efter middag skulle vi til mere samarbejde og 3 dage fik gjort lejren færdig så der var tid til lidt slåskamp med lederne.

Torsdag havde vi valgt at tage til Legoland, da vi havde tjent point ved strandrensning hjemme på øen og det var en fed oplevelse i Legoland og ikke nok med det, så skulle vi også en tur i LegoLap dagen efter – så det var jo en drøm for drengene.

Den næstsidste aften var der koncert med Nabia og det var en fed oplevelse og en god afslutning på en fed lejre.

Turen hjem var også noget for sig selv, vi var mødt op på et bestemt sted hvor der skulle være en bus som skulle kører os til banegården, men den var kørt før tid og det fik så lige leder Cim op i det røde felt og godt for det, for han skulle gå ca. 1-2 km tilbage til lejren for at få en forklaring, var han dampet af.

Der var sket en fejl og bussen kom tilbage efter 1 time mens vi ventede i regnvejr ☹.
På banegården fik vi lidt at spise også var det med tog til KBH. I København fik lidt frokost inden vi skulle afsted med bussen til Ystad og færgen hjem til Øen i søen.