Beretning fra Lapgruppens sidste gåtur og Julefrokost – i år

Søndag den 29. november 2015 gik Lapgruppen sin sidste tur for i år. Turen blev en rundtur nord for Rønne, hvor den sidste del af den Grønne Ring blev inkluderet.

Turens største udfordring var ikke den stride modvind på Antoinette-stranden, men et skilt ved end indhegning i skoven hvor hunde må gå løse. På skiltet omtaltes dette arrangement for hunde som en “hegning” (navneord: en hegning, hegningen, flere hegninge, alle hegningene). Er dette ikke bare sjusk for det hedder da en indhegning?

Lørdag den 5. december 2015 havde Lapgruppen sin årlige Julefrokost. Dette er gastronomisk set den bedste julefrokost fordi, det er sammenskudsgilde og fordi vi serverer kun det vi kan lide. Selvfølgelig er der også fællesdans inden risalamanden, samt pakkeleg.


God jul og godt nytår