Junior-flokkens Sommerlejr 2015 i Gurredam: Er vi der ikke snart! (1/2)

Afrejse mandag fra Rønne kl. 0630 med Leonora Christina og det var lidt tidligt for nogle, men med lidt sukker gik det. Ankomst til Ystad deltes vores veje, nogle kørte med Jesper og andre tog med mig ”Cim” med bussen til København hvor vi så tog toget til Espergærde , som blev en ”flad” fornemmelse for nogle i Espergærde blev vi hentet af Jesper som så kørte os til Gurredam hvor vi så gik i gang med at lave lejer så vi var klar til maden om aften, hvor der var lejerbål ca. kl. 2000, og det var sjovt. Vi fik også lige en rundvisning af lejren som varmt kan anbefales til andre turer.


Tirsdag var det op kl 0300 og være klar til en gå-morgentur ud i skoven hvor der blev fortalt historie om konge og landeveje og så var der lige noget om nogle træer som kun fandtes der, men det kunne vi som bornholmer jo ikke forstå for dem fandtes der jo også på Bornholm, så der lærte de jo noget også, efter tur var slut gik vi hjem, de fleste gik i seng men nogle af os tog til flaghejsning kl. 0800, hvor der blev sunget fødselsdagssang for en spejderleder (mig) og så var det tid til at vægge resten af lejren ved ca. 0930, så vi kunne få morgenmad, derefter var der fri leg og bygge lidt mere til lejren, såsom et spisebord

Onsdag op kl. 0730 til flaghejsning kl. 0800 hvor der var lidt morgensang og så morgenmad. Så var det dagen hvor vi skulle have om de 4 elementer, vi blev det op i hold med de andre junior på lejren også gik det løs med vand/ild/jord og luft og det var spændene, om aften over aftensmaden fik vi en snak om hvad de har oplevet og lært i løbet af dagen.

Med Junior-Spejder hilsen

Cim

(Klik på et billede for at se det i fuld størrelse)