Et brag af en gruppeweekend

Så blev det sidste weekend i September, og det er i Rønne Gruppe det samme som at tage på gruppeweekend på Elleshøj ved Åkirkeby – langt fra Rønne.

Fredag aften startede Klan, Trop og Juniorspejdere, og lørdag tidlig formiddag kom så Ulveflok og Familiespejd. 100 var vi i alt, og det er mange, skal jeg hilse og sige fra de ledere, der skulle købe mad til os alle!
Fredag aften lavede de store mad og hyggede sig, inden alle vi små stødte til dem lørdag.


Lørdag formiddag er et højtideligt tidspunkt for Gruppen. Vi samles alle omkring flagstangen, flaget hejses, og så er der rigtig mange spejdere, der skal rykke op til næste gren. Det er et stort øjeblik, som alle glæder sig til.

Lørdag formiddag havde Familiespejd og Ulve travlt med at lave mad på bål – staniolpakker med kartofler, gulerødder, pølser og andet guf, medens Juniorerne byggede bivuakker og Troppen fik fundet sammen i deres nye patruljer, samt bygget svæve- og forhindringsbane.


Klokken 16 var der gjort klar til Levende Stratego og efter strabadserne her, var maverne dejligt tomme og klare til aftenens festmåltid: Karry-kyllingegryde med ris og mange spændende ting at putte på. Desserten var naturligvis vores hofdessert: Regnbue-is med det hele og serveret af Klanen.


Opvask! Øv, men det skal jo til. Så er det en del sjovere at lege Smuglerjagt en times tid. Aftenen sluttede for Familiespejd, Ulve og Juniorer med lejrbålet, medes Trop og Klan havde deres oprykninger langt ud på natten.

Søndag morgen tidligt op – mad – sammenpakning – rengøring og Gruppemesterskabet på den forhindringsbane, Troppen så flot havde bygget lørdag eftermiddag.

Klokken 11 blev flaget halet og vi fik sagt farvel til hinanden efter en sjov og indholdsrig Gruppeweekend 2013.

Vi glæder os allerede til næste år.