Junior-Lørdags-møde på Hammeren

Lørdag d.1.juni var 11 friske junior spejdere mødt op ved Hammersøen kl.9.30.


Vi der kom havde en dejlig dag :0) Først gik vi Hammerknuden rundt og der blev øvet kortlæsning undervejs. Det var solskin men der begyndte at komme lidt skyer på himlen.

Ved Hammerfyr var der guf pause – müslibar. Da vi kom tilbage til bålhytten blev der lavet frokost på Trangia. Der blev lunet pita brød med skinke, agurk, tomat og ost og der blev kogt vand til suppe med nudler. Det var blevet både tåget og godt overskyet.

Efter maden blev der lavet fiskestænger til alle og så startede den stor Skalle fisker konkurrence = FØRST, STØRST og FLEST. Imens der blev fisket på livet løs begyndte det at dryppe lidt, men ikke noget problem for en frisk juniorspejder.

Alfred var den suverænt bedste fisker :0) og hans hold vandt da også flot alle 3 discipliner. Kl. 14.30 kom Emils forældre med fødselsdags kage, som vi spiste i tørvejr i bålhytten. Vi sang selvfølgelig også fødselsdags sang for Emil. Der må være mange andre end Emil der havde fødselsdag den dag ;0)

Vi er lige nu i alt 31 juniorer og jeg havde inden dagen modtaget 9 afbud. Vi havde derfor købt mad og aktivitets materialer ind til 22 børn. Der kan være mange gode grunde til, at man ikke kan deltage i et spejder arrangement, men det er meget trist, at man så ikke melder afbud :0(