Troppen får besøg fra Færøerne, med masser af hygge, HoHo og fælleslejr


Det skulle nu være ganske vist, at vi til sommer får besøg af vores venskabsgruppe fra Færøerne, Skótalið KFUM. De spejdere som var med på Spejdernes Lejr 2012 kender dem helt sikkert!

Der ankommer i alt 20 spejdere, 7 piger og 13 drenge. De er alle i alderen 12-15 år. Derudover kommer der 9 ledere og hjælpeledere(seniorer).

De færøske spejdere ankommer til Danmark den 10. juli og rejser direkte til Bornholm og er på egen hånd på øen indtil tirsdag, den 16. juli, hvor vi alle mødes i hytten i Kanondalen kl. 12.00.

Her vil alle få overdraget 1 eller 2 spejderven(ner), såfremt man på forhånd har tilmeldt sig til at åbne sit hjem for Home Hospitality (HoHo).

HoHo foregår i dagene 16. – 18. juli, hvor alle bornholmske spejdere har mulighed for at have en færøsk spejder boede i 2 døgn.

Torsdag, den 18. juli 2013 mødes vi alle i Lyngstauan kl. 12.00, hvor vi har fælleslejr indtil de færøske spejdere rejser videre til København, fredag, den 19. juli.

Den fælles lejr vil byde på opsamling/evaluering af HoHo, hygge, forberedelse af lejrbålsunderholdning, lege, fælles bålmad, lejrbål, overnatning i telte, tur til strand og besøg på Arnager Røgeri.

Deltagelse i den fælles lejr koster kr. 100, men eksklusiv frokost på Arnager Røgeri, som er på egen regning.

Har du ikke fået en spejderven at HoHO-e med å kontakt Ebbe Frank
TL, Baloo på ebbe@ronnespejder.dk senest den 30. maj 2013.