Nu kan alle Ulve cykle

Mandag aften, den 13 maj 2013, ved ulvemødet var det STORE cykeldag.


Først blev alle 25 fremmødte ulves cykler tjekket! OG alle cykler var i den fineste orden! Cykelhjelmen fik også lige et eftersyn ved samme lejlighed.


Derefter gik det løs med cykel-manøvre-bane, som handler om præcisionskørsel! Det skal ikke gå hurtigt, men man skal kunne mestre sin cykel: køre mellem to streger, køre slalom, kunne vende sig om under kørslen og observere – samt standse sin jern-hest på korrekt vis!


Alle ulve var rigtig dygtige! De gamle, store ulve var naturligvis mest returnerede, så de blev hurtigt sendt på en lidt krævende bjerg-etape i bakkerne, men de yngre ulve klarede også banen flot efter nogle gennemkørsler.


Aftenen sluttede med en god gerning! I Flokkens Ulvelov står der nemlig, At en ulv hver dag skal gøre en lille ting for at hjælpe eller glæde andre! Det her var nu nok en af de lidt store, gode gerninger, for Ulvene blev nemlig bevæbnet med affaldssække, og så gik jagten på henkastet affald fra kirkegårdsmuren og helt ned til havet! God fangst, som vi beder BRK om at afhente i morgen.