Tropinson 2012 på det rå og øde Nordbornholm

Troppen afviklede i weekenden 10 og 11. november 2012 årets Tropinson.

Tropinson 2012 fandt sted på Nordbornholm, hvor spejderne cyklede til Finnedalsgården nord for Vang. Herefter var der hejk med fuld oppakning igennem Slotslyngen og Hammersholm frem til Bålhytten og shelterne ved Hammersøen.

Lørdag eftermiddag var der i klipperne omkring Opalsøen en spændende aktivitet i form af rapelling. Stor tak til Bjarne for velgennemført aktivitet. Vi har mod på mere 🙂

Lørdag aften var der trangiamad med Ziplock Omeletter ala Nyboe (Omelet i lynlåspose) og midtvejsstilling i Tropinsondysten udløste mad efter antal point. Bedste patrulje fik bacon og pølse. Næstbedste patrulje fik bacon. Patruljen med færreste point fik Omelet Naturel. Desserten stod på Chokoladefyldte Trangia Croissanter. Efterfølgende hyggede vi med underholdende lejrbål i Bålhytten.

Kl. 21.00 og 5-6 timer frem var der Natløb med levende poster. Klanens 5 sejeste (og yngste) spejder stod for natløbet som foregik på og omkring Hammershus, Hammeren og Sandvig.

Søndag sov vi længe (kl. 8.50) og startede dagen med den sidste pointjagt ved spring-ud-af-posen. Udsigt til 10 point kan få den hurtigste patrulje i tøjet og fuld reglementeret på 56 sekunder! Når alle nu var klare på rekordtid fik vi varmen ved en hurtig løbetur rundt om Opalsøen.

Odderne blev Årets Bedste Patrulje i en tæt og spændende dyst med Musvaagerne. Odderne (Natasja, Lucas, Valdemar og Lærke) var dermed den første forsvarende mester. I den individuelle dyst var der revanche, da Lærke og Valdemar stod overfor hinanden i finalen. Denne gang trak en stolt Lærke dog det længste strå, og blev Tropinson 2012. På en flot anden plads med sølv i håret kom Musvaagerne (Gunver, Simon og Tobias). Og på tredje pladsen havde vi KaosKalkunerne (Liv, Gry og Andreas), som tog sig at bronzemedaljerne.

Efter kåring og sejrsrus gik turen hjemad med hejk og cykeltur til Rønne, hvor vi sluttede kl. 15.45. Tropslederne er stolte over samtlige spejdere, som heldigvis igen i år overlevede alle strabadserne med højt humør og fik velfortjent Tropinson-mærke.

Tak for en dejlig og udfordrende weekend.