Maren er nu medlem af Rønne Gruppe

Fredag eftermiddag tog alle Juniorer og deres ledere Spejderbussen til Holstebro. Målet var at kikke nærmere på byen – det er jo en noget større stad end Rønne – og så få vasket de efterhånden temmelig sorte fødder!

Det første vi observerede var et indkøbscenter, hvor der var “almindelige” borgere UDEN spejderuniform. Derefter gik turen gennem gågaden med spændende kunstgenstande – skulpturer, små springvand i gadens stenbro m.v. – og endelig var vi så ved målet: Maren me a voun – eller Kvinde med kærre, som hun vist retteligt hedder.
Maren var meget samarbejdsvillig og hurtigt nikkede hun JA til at få et Rønnetørklæde om halsen, så nu er Maren fuldgyldigt medlem af Rønne Juniorflok!

Videre gik turen til Holstebros torv og gyder ved åen. Mange steder var butiksvinduerne pyntet med spejderuniformer, og i damebutikkerne havde man bundet butikkens tørklæder med 4-knob.

Klokken 14.30 havde vi tid i byens Badeland – og det var bare super! Stor og lang rutsjebane, mange bassiner, vipper og et flydende, oppusteligt isbjerg. Der er også en cafe inde i svømmehallerne.
Det var nogle meget rene og helt lyserøde lækre Juniorer, der klokken 17 forlod Badeland. Rygtet siger, at Holstebros kloakker gik helt i stå efter vores besøg, men det er nok bare en spejder-joke.

Vi har det godt! Solen skinner det meste af tiden, i nat og i lørdag formiddag fik vi lidt regn.


Hilsen fra os alle i
Rønne Juniorflok