Julen 2022. Rønne Gruppe sælger Juletræer og Du skal være med!

Arbejdet er for spejdere i Klanen, Troppen, Juniorer, Ulve og Familiespejd. Juniorer, Ulve og Familiespejd kun ifølge med forældre/bedsteforældre. Familiespejd – Ulvene måske også – skal sælge lodsedler.

Vi har altid haft stor succes med juletræssalget, fordi vi tilbyder at køre træerne hjem for folk. Derfor vil vi opfordre jer, der har trailere til at melde jer til udkørsel.

Juletræssalget finder sted:
Lørdag, den 10. december fra klokken 9 – 13 på Laksetorvet og
Lørdag, den 17. december fra klokken 9 – 13 på Laksetorvet.

Køreholdene skal også møde klokken 9 begge dage og har først fri, når det sidste træ er kørt ud! Et kørehold består af 2 voksne/voksen-stor spejder.

De, der lægger bil til udbringning modtager et gratis juletræ.

Vi har brug for både voksne og børn til dette arbejde – og alle møder ind på Laksetorvet!

En del af dette års overskud vil blive givet som tilskud til sommerlejrene i 2023. Spejderne og deres pårørende vil optjene ”point” efter fremmøde. Resten af overskuddet går til 1. Rønne Trop & Floks gode spejderarbejde, så mød op og giv et nap!

Tilmelding: skal ske her på denne blanket (klik) – tag et billede af den og mail den til hanne.hueg@gmail.com senest torsdag, den 24 NOV, og du vil få tilbagemelding med arbejdstid snarest derefter på mail. HUSK derfor at skrive mailadresse og telefonnummer på tilmeldingen!

Med spejderhilsen,
Juletræsudvalget,
Kristian – Stine – Lykke og Hanne (5648 4223 / 2122 1055)