Juniorflokken – Godt nytår med håbet om en lysere tid

Til spejdere og forældre
2. januar 2021

Først og fremmest godt nytår til jer alle. Vi håber, at I er kommet godt ind i det nye år.

Coronasituationen bevirker en række udfordringer for os, og det har desværre også indflydelse på spejderlivet, og dermed for spejdermøder, aktiviteter og ure/weekender. Der er således ikke mulighed for at mødes første gang torsdag, den 7. januar.

Lederteamet har aftalt at mødes i slutningen af januar for at planlægge program, og håbet er, at vi kan starte spejderaktiviteterne op igen efter skolernes vinterferie. I givet fald vil vi mødes torsdag, den 25. februar, kl. 19-20.30 i Kanondalen. Det er dog med forbehold for, at vi kan mødes sikkert og trygt.

Det er vores umiddelbare forventning og håb, at vi kan fastholde de mange ture og weekender, som vi har planlagt for 2021. Dog er tidspunktet ikke inde til at afholde Luxsusweekend den 16. og 17. januar og Forårsweekend med Flokken den 6. og 7. marts, hvorfor disses aflyses. Vi trænger vist alle til at komme på spejdertur og få røg i håret, og vi skal træne til Spejdermarchen Bornholm Rundt, hvorfor der vil blive
afholdt nogle ture i løbet af foråret.

Coronaen med en nye virkelighed og konstante forandringsproces påvirker os alle meget, – og desværre har vi i lederteamet måtte sige farvel til Buster (Lone). Buster har prioriteret andre fritidsaktiviteter, og vil derfor ikke længere være fast tilknyttet til Juniorflokken. Vi håber at kunne trække på hende ved særlige lejligheder, da hun fortsat er løst tilknyttet 1. Rønne Trop og Flok.

Juniorflokken har i 2020 haft vokseværk, og vi er aktuelt i alt 28 spejdere tilknyttet. Vi er med 4 ledere i teamet noget sårbare, hvorfor vi håber at kunne byde et par nye ledere velkommen inden sommerferien. Er du, eller kender du nogen som er, interesseret i en meningsfuld fritid med aktiviteter med en masse skønne unge mennesker, så hører vi meget gerne nærmere.

Har du eller dine forældre spørgsmål, er I er altid velkomne til at kontakte mig.

Endnu engang rigtigt godt nytår – og på snarligt gensyn.

De bedste spejderhilsner på vegne af Juniorteamet
Ebbe Frank
Baloo