Lodseddelsalg 2020 og Du skal selvfølgelig være med!

Vi skal nu alle ud og sælge lodsedler.

Overskuddet går til økonomisk hjælp til sommerlejr (pointregnskab) og det almindelige spejderarbejde.

Det forventes, at alle spejdere deltager mindst 3 gange + på CharityDay den 2. maj 2020. Det gælder også, selvom du ikke skal med på årets sommerlejr. Deltagelse i CharityDay giver igen i år et flot mærke til uniformen.

Datoerne kan du finder du her 2020 Lodseddelsalg kalender og i kalenderen her på hjemmesiden.

Du skal møde i uniform og tørklæde på p-pladsen bag Flying Tiger (den tidligere BR-butik). Påklædning derudover efter vejret. Du må meget gerne medbringe mobiltelefon. Tilmelding er ikke nødvendig. Forældre må meget gerne køre nogle spejdere til og fra salgsstederne. Kørsel af spejder udløser ekstra 10 point (5 point pr. vej).

Eventuelle spørgsmål besvares med glæde på telefon 61380970 (Christina).

De bedste spejderhilsner

Lodseddeludvalget: Lucas Emil, Hanne og Christina