Ulvenes Lynboller

Det skal du bruge:
150 g margarine
2 dl mælk
70 g gær
1 tsk salt
1 spsk sukker
2 æg
500 g mel

Det skal du gøre:
Smelt margarinen
Kom mælken i + salt + sukker
Rør gæren i – pas på temperaturen!!!(det må ikke være for varmt)
Pisk æg i
Kom det meste af melet i – skaf lige 80 ulvefingre (nyvaskede) og begynd at ælte
Kom mel i, så dejen IKKE er klistret – IKKE er tør – men smidig og go`

Når dejen er færdig, formes der boller eller måske små brød, som lægges på en bageplade

Lad bollerne hæve 15 min – tænd ovnen på ca. 250 grader

Bag bollerne ca. 10 minutter – vask Ulvene fra top til tå

Bollerne smager fantastisk – især til Oste-porresuppe eller Akelas Junglesuppe

Kanondalen – februar 2019
Charlie/Hanne/Marianne og Karina