Troppen på Færøerne: Dag 6 og Dag 7 – Selatrað

Dag 6: Torsdag 2/7
I dag skal vi pakke, gøre rent og rejse.
Vi ankommer til Torshavn kl 15.30. Vi går op til spejderlokalerne, hvor vi skal overnatte. Det skal gå hurtigt, forbi skal nå hen og handle inden supermarkedet i SMS lukker kl 17.30.
Vi når det og inden længe er der gang i køkkenet. Menuen står på stegt kylling, kartofler, braiserede grøntsager med krydderurter og bearnaisesovs. Der er trængsel med gryderne på komfuret, så Olsen bliver sendt ned i stueetagen med bearnaisesovsen, hvor der også er et køkken. Olsen får køkkenholdets puls op, da han sender Mads op for at spørge, hvad det sorte der fylder rundt i sovsen er for noget????
Ti spejdere og to ledere galop, galop, galop ned ad trapperne! Pyha, der er bare krydderurterne!
Middagen smager dejligt. Efter opvask spiller vi varulvespil. Er Amor en dreng eller en pige? Det er en baby med ble på! (teksten forsætter efter billederne)


Dag 7: Fredag 3/7
Efter morgenmad, oprydning og pakning af rygsække bliver vi hentet af to minibusser og en bil til bagage. Nu skal vi til Selatrað på spejderlejr.

Den ene chauffør arbejder på et af Ocean Prawns’ skibe fra Nexø, så han kender godt Bornholm. Nu bor han i Canada og er på ferie på Færøerne, hvor han kører bus for en ven.
Hjørdis tager imod os i Selatrað. Vi slår telte op og bliver vist rundt i lejren af Hjørdis. Den ligger lige ud til sundet på et ret stort område. Her er aktiviteter som kanosejlads, bueskydning, paintball, rapelling og m.m.m. Mange af spejderne og deres familie fra HoHo er her også. Mange af Troppens spejdere bytter tørklæde med en færøsk spejder.

Denne spejderlejr er en måde hvormed spejderne tjener penge til deres aktiviteter. Familier fra hele Færøerne kan komme og prøve de forskellige aktiviteter og overnatte i telt mod betaling. Det er så spejderne der står for aktiviteterne.

Vi har to hyggelige dage i Selatrað. Josefine, der aldrig har prøvet rapelling før, kan gå på vandet, efter at have prøvet den højeste bane på 44 meter! Lørdag giver Nogle af spejderne den gas med Ebbe på paintball anen!

Til lejrbålet fredag aften står Barbara og Jessica på scenen foran 600 mennesker og optræder med ” Spåkonen og støvlen” Sådan!

Fredag aften bliver desværre også den aften, hvor Annalea kommer til skade med sit knæ og må en tur på skadestuen i Tórshavn med Ebbe og Clara. Øv, øv, øv. Annalea, Clara og Ebbe er først tilbage i lejren kl. 2.00.