 På Blå/Grøn Weekend 2008 lavede ulvene Brændenældesuppe.
På Blå/Grøn Weekend 2008 lavede ulvene Brændenældesuppe.
overrasket over det gode resultat – har flere spurgt efter opskriften, så her er den.
Dette er første opskrift i vores nye serie om mad over bål: middagsretter, desserter og snacks, et emne som blandt andet troppen vil beskæftige sig med den kommende sæson.
.
.
BRÆNDENÆLDESUPPE
 Ingredienser:
Ingredienser:
50 g unge skud eller topskud og blade
1 stort finthakket løg
Lidt bacon i tern
1 l vand
2 bouillon terninger
Evt. flute og hvidløgssmør
1.	Hak løget fint
2.	Svits bacon og løg i en stor gryde
3.	Tilsæt vand + suppeterninger
4.	Hak brændenælderne groft (brug handsker!)
5.	Tilsæt brændenælderne
6.	Lad suppen småkoge i ca. 10 minutter
7.	Smag suppen til med salt og peber

























