Vår-Weekend i Kanondalen

38 ulve og juniorer og 6 ledere deltog i vårweekend 17-18 marts 2012, så hytten i Kanondalen var fyldt godt op!

Vi startede lørdag klokken 09.30, og efter at bagagen var stuvet af vejen, gik vi i gang med aktiviteter: pandekager på bål, opgaveløb på Galløkken, knytte, redningsreb-forhindringsbane-golf og Juniorerne skulle også brænde lerting i raku mens Ulvene lavede deres biler færdige.


Frokost – masser af rugbrødsmadder med makrel, leverpostej, pølse og agurk. Rigtige spejdermadder.

Efter frokost fortsatte aktiviteterne i det efterhånden noget råkolde vejr – bare 2-3 grader og nærmest is-tåge – men bålet holdt os varme, og ind imellem krøb nogle ind i hytten og læste lidt Jumbobøger.

Aftensmad! Der var udsalg på pizzaèr i byen….så spejderne fik fortalt, at pastaen desværre var brændt på. Stor jubel, da Jesper og Bjarne kom hjem med 6 STORE familiepizzaer! Til dessert var der naturligvis Rønne gruppe Is (som andre mennesker kalder Regnbueis!).


Efter opvasken i det fri var der hygge, og klokken 20 startede vores indendørs lejrbål med spejdersange og sjove lege. Nå, ja, vi havde naturligvis også sovedyrs parade!

Klokken 22 var det helt Godnat! 8 drenge valgte at sove udendørs ved bålet! Det var rigtig sejt gjort!

Søndag morgen – op klokken 07 – og så var der sandelig også udsalg på morgenbrød! Vi spiste os simpelthen tykke og runde i bagerbrød!
Formiddagen gik med masse-post-opgaveløb i Kanondalen.


Klokken 11.30 kørte vi hjem efter en dejlig vår-week-end.

Hanne