Resultatet af Sct. Georgs Turneringen 2011

Efter 2 spændende og udfordrende døgn har spejderne fundet weekendens vindere.

Spejderturneringen som i år blev afviklet ved Onsbæk Blokhus i Rønne havde deltagere fra alle spejderkorps og fra hele Bornholm. I alt deltog 50 spejdere fordelt på 10 patruljer.

Bedste juniorpatrulje kom fra DDS Hammershus og de var dermed de første vindere af det nyindstiftede vandreskjold for Juniorspejdere.


Bedste patrulje blev Odderne fra DDS 1. Rønne Trop og Flok foran Diamanterne fra De Grønne Pigespejdere. På 3. pladsen kom Musvaagerne fra DDS 1. Rønne Trop og Flok.

Som bedste patrulje fik Odderne en flot sølvplade til standeren og æren af det næste år at være indehavere af en 50-årig æresstander. Odderne bestod i weekenden af: LP, Regitze, Natasja og Anders.


Bedste Trop blev for 4. år i træk: DDS 1. Rønne Trop og Flok. Troppen havde i år fået assistance fra juniorspejdere. Det flotte vandreskjold har efterhånden fået sin faste plads i hytten i Kanondalen.

Vinderne blev fundet efter 3 meget spændende løb: Byløb i Rønne på cykler, natløb og stjerneløb.

På vegne af spejderne en stor tak til arrangørerne fra Sct. Georgs Gildet 2. Bornholm, Nexø for en fantastisk weekend og De Grå Ulve for et udfordrende natløb.