LAPLAND 2010: Rejsedatoer

Så har vi rejse datoerne klar til sommerens tur til Lapland!

Vi rejser fra Rønne onsdag, den 30.juni om morgenen og er hjemme igen i Rønne fredag, den 9.juli om aftenen. Du får præcise mødetider, når vi har billetter til Bornholmstrafikken klar.

Det var en sej kamp at få togbilletter. Vi kunne IKKE få billetter til de dage, vi ønskede, men det havde vi jo forberedt jer på! Man kan først få billige billetter 90 dage før rejsen, så det er lidt af et kapløb. To personer arbejdede på sagen i 6 timer, vi måtte bestille dem direkte i Stockholm, men til gengæld har vi så fået dem til en god pris.

Vi har nu brug for at vide, om DU har Bornholmerkort, så vi også kan spare lidt her. Derfor bedes du straks og senest 22. april melde til Ebbe, Buster eller Hanne, hvis du har. Hvis du er under 12 år, behøver du ikke at fortælle os det.

50 spejdere, ledere og forældre skal med til Lapland: 20 fra Juniorerne, 15 fra Troppen og 15 i Voksengruppen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Ebbe, Buster eller Hanne.

Med spejderhilsen fra

Arbejdsgruppen LAPLAND 2010
Buster – Lone K – Michael H – Ole – Ruben – Wontolla og Hanne