Rønne Gruppe’s Hjemmeside v.2

Som du sikkert har lagt mærke til så har 1. Rønne Flok&Trop’s hjemmeside fået nyt udseende.

Teknisk set så er vi rykket over på en Blog platform, wordpress, som er bedre egnet til at redigere og organisere vores nyheder, kalendere og informationer.

Du har nu mulighed for at være mere aktiv på siderne, fordi du på de fleste artikler har mulighed for at give dine kommentarer – uden først at skulle registrere dig.

1.Rønne Flok og Trop har mange venner og sponsorer. For at gør dem mere synlige har vi også gjort plads til dem. Og som de støøter os håber vi også du vil støtte dem.

Vi har ikke sagt farvel til CMSimple, men bruger nu det program som det nu engang er bedst til: de små hurtige selvstændige sider, som vores specialsider, om sommerlejr, spejder i 100 aar osv. Og får vi brug for andrespecialsider laver vi dem.

Det er mit mål at få en dynamisk hjemmeside, som vil blive læst og kommenteret flittigt. I forbindelse med overgang til denne nye side får vi nogle nye muligheder for at lave statistik ligesom siden nu er tilmeldt det største blog og nyheds- oversigter, så hvergang vi offentliggør nyt på vores side vil mere end 60.000 bloggers få information derom, med det samme.

Derudover er der en forbedret RSS-feed, samt overvågnings mulighed fra google, yahoo og andre søge-robotter, da alle skrevne ord og sætninger i princippet bliver søgeord.

Hvis du finder fejl og ulogiske valgmuligheder , eller du har spørgsmål og forslag til forbedringer, så giv dem nedenfor i kommentar feltet.

Rigtig God Fornøjelse med den nye Hjemmeside.