Ulvesommerlejr 2024 – Vi skal på Wellness lejr

Hej Ulv

I år har vi valgt, at vi skal på en rigtig lækkerheds-spejderlejr i Finnedalen, nord for Vang.

Vi skal naturligvis sove i telt, som vi altid gør på sommerlejren, vi skal selv samle, save og hugge brænde, lave vores mad på bål, men også prøve ulve-yoga, føle naturen med vores bare ”ulve-poter”, samle urter til creme, høre sagn fra gamle dage, lave lækkert guf på bål…være rigtigt gode mod os selv og alle de andre i Flokken! Vi skal også lege, synge og fortælle vitser ved lejrbålet, lave fis & ballade og en hel masse andet sjovt!

Når vi tager hjem fra lejren, får alle et SOMMERLEJR-mærke til uniformen og et ”Sover selv”, hvis man har sovet på lejren.

Vi mødes: Fredag, den 9 AUG kl. 16 ved ”Finnedalshytten” – Finnedalsvej 7, Vang, 3790 Hasle – og vi slutter samme sted søndag, den 11 AUG kl. 11.00

Pris: Kr. 350,00 som dækker lejrpladsleje, mad og materialer. Mange Ulve har været flittige til at sælge juletræer og lodsedler, så de slipper billigere – endda måske gratis.
Pointregnskabet er ikke gjort op endnu, men vi medbringer det til forældremødet.

Forældremøde mandag den 24. juni. Ulvene starter ved JYSK kl 18.00 med cykel – hjelm – madpakke og drikkelse. Tilbage ved JYSK ca. kl. 20.Turen går til vores Bålhytte og Lyngstuan i Blemmelyng.

Kl. 18.30 er der FORÆLDREMØDE i Kanondalen om Ulvesommerlejr og alt muligt andet spejderi. Vi slutter, så forældre kan nå at hente Ulve igen ved Jysk.

Tilmelding og betaling: På forældremødet eller senest den 16 JUL. Tilmelding på mail: hanne.hueg@gmail.com og indbetaling med mp på 21221055

Pakkeliste og forældreoplysninger ordnes på forældremødet, og hvis man ikke har mulighed for at komme da – så på mail efter forældremødet.

Ledere på turen: Hanne (21221055) – Lone – Lukasz – Else – Lone (Buster) – Line – Kristian og Martin

Post Scriptum:
Første almindelige ulvemøde efter ferien er mandag, den 19 AUG kl. 18.30 – 20.00.

Gruppeweekenden med oprykning – det er børn, der skal i 4.klasse efter sommerferien – er 14-15 SEP på Baunehøj