Juniorerne på Spejdermarchen Bornholm Rundt 2024 – Skal du gå 10 eller 30 km?

I kan melde til på enden 10 eller 30 km.

Vi går starten af Bornholm Rundt Spejdermarchen, sammen med alle de andre spejdere fra hele landet når de starter fra Galløkken.

Vi mødes: fredag, d.17.maj klokken senest 14.50 på Galløkken ved Friluftsscenen.
Medbring: Vi møder i uniform, tøj til vejret og dagturs rygsæk med krus/drikkedunk, snack og regnjakke og lommelygte hvis du skal gå 30 km

Program: 14.50 Velkomst og gennemgang af dagens rute ved Friluftsscenen.
Kl. 15.00 Afgang Galløkken. Vi går samlet gennem Rønne med faner i spidsen til Sejersgård. Herfra går vi ad cykelstien til Sorthat via Skovly, hvor der er saft og videre til Hasle Fælled, hvor der er drikkedepot og mad. Fra Hasle går vi nordpå ad cykelstien langs “Guldkysten”. Det er nu, at du skal nyde den smukke solnedgang, de små fiskerlejer, videre gennem Vang og se på den smukke natur, Finnedalen passeres. Nu går det igennem skov og stenbrud og til sidst ender vi på Sandkaas Familiecamping. Husk lommelygte til fredag aften.

Junior-spejderne slutter enten ved 10 km eller 30 km:
10 km: Vi går til Hasle Fælled ved Vandrehjemmet og er der mellem kl. 17-18.
Aftal gerne samkørsel. Pris: 25 kr. det inkluderer 10 km mærke.
Derefter går vi videre på 30 km, som slutter på Sandkaas Familiecamping, Poppelvej 2, 3770 mellem kl. 22 – 23.

Vi giver en melding på SMS, når vi er 5 km fra mål. Aftal gerne samkørsel ved afhentning. Pris 125,- kr. og inkluderer vandposter undervejs, aftensmad på Hasle Fældede, samt 30 km. mærke.

VIGTIGT Vi går sammen, men vi kan ikke vente på afhentning! Da vi er mange, der skal gå, og nogle skal gå længere end andre, vil der IKKE være en juniorleder, som venter på at alle er hentet på 10 km.

Hvis spejderen er nødt til at stå af tidligere end 30 km. kontakter vi selvfølgelig hjemmet, og sætter spejderen af ved en af de officielle vandposter, hvor der står voksne, men igen vi kan ikke vente sammen med dem.

Betaling og tilmelding:
senest 2 maj 2024. Betaling enten 25,- kr – 10 km. eller 125,- kr hvis du går 30 km.

Mobilpay: 8541LU (spejder navn + tur f.eks. Trine, 30km.SMarch24) + den udfyldte tilmeldingsblanket SMS eller maile billede af udfyldt talon til Trine.barfod@gmail.com.

Vi glæder os til en fantastisk smuk, snoet og udfordrende spejdermarch sammen med jer.
Det er sejt at gå langt sammen.

Med spejderhilsen
Fredrik, Lisbeth, Mads og Trine

Tilmeldingsblanketten: 2024 Spejdermarchen Bornholm Rundt -Tilmeldingsblanket